HEPSİCİLERİN ORTAK NOKTASI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HEPSİCİLERİN ORTAK NOKTASI

HEPSİ FAN CLUP

AnasayfaAnasayfa  PortalPortal  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

bu bölümü istiyorum spr olur.

2 posters
YazarMesaj
Misafir
Misafir

bu bölümü istiyorum spr olur. Empty
MesajKonu: bu bölümü istiyorum spr olur.   bu bölümü istiyorum spr olur. Icon_minitimeC.tesi Nis. 19, 2008 11:22 am

anketler bölümü olsun spr olur.
YOSHY AND MERWİX
Süper Mod
Süper Mod
YOSHY AND MERWİX

Lakap : YOSHY

MesajKonu: Geri: bu bölümü istiyorum spr olur.   bu bölümü istiyorum spr olur. Icon_minitimePaz Nis. 20, 2008 4:45 pm

BENCEDE İYİ OLUR AMA -_-yasemin-_- FARKINDAMISIN SİTEYE ADMİN BİLE DOĞRU DÜZGÜN GİRMİYO Bİ SEN BİDE BEN Mad
YOSHY
Misafir

MesajKonu: Geri: bu bölümü istiyorum spr olur.   bu bölümü istiyorum spr olur. Icon_minitimeSalı Nis. 22, 2008 5:35 pm

BENJEDE SPR OLUR DEMİ
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: bu bölümü istiyorum spr olur.   bu bölümü istiyorum spr olur. Icon_minitimeSalı Nis. 22, 2008 5:36 pm

YOSHY AND MERWİX demiş ki:
BENCEDE İYİ OLUR AMA -_-yasemin-_- FARKINDAMISIN SİTEYE ADMİN BİLE DOĞRU DÜZGÜN GİRMİYO Bİ SEN BİDE BEN Mad
evet cnm doğru düzgün değil hiç girmiyor artık ama sana pmden bişey yooladım onu al lütfen ya
Admin
Admin
Admin

Kadın

MesajKonu: Geri: bu bölümü istiyorum spr olur.   bu bölümü istiyorum spr olur. Icon_minitimeC.tesi Nis. 26, 2008 10:57 am

arkadaşlar açıyorum bilgisayarım bozuk olduğu için uzun zamandır uğreyamadım ama bundan sonra sitemiz için elele devam edeceğiz özür dilerim Sad
https://hepsifanclup.1talk.net
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: bu bölümü istiyorum spr olur.   bu bölümü istiyorum spr olur. Icon_minitimeC.tesi Nis. 26, 2008 12:14 pm

olsumn adminim biz siteyle ilgilendik
YOSHY AND MERWİX
Süper Mod
Süper Mod
YOSHY AND MERWİX

MesajKonu: Geri: bu bölümü istiyorum spr olur.   bu bölümü istiyorum spr olur. Icon_minitimeC.tesi Nis. 26, 2008 12:40 pm

EWT ADMİNİM BİZ SİTEYE GÖZÜMÜZ GİBİ BAKTIK DÖNMENE SEVİNDİM Very Happy
---------------------------------------------------------
-_- yasemin -_- ben senden hiç PM almadım YANİ GELMEDİ
Admin
Admin
Admin

Kadın

MesajKonu: Geri: bu bölümü istiyorum spr olur.   bu bölümü istiyorum spr olur. Icon_minitimeC.tesi Nis. 26, 2008 3:44 pm

çok saolun arkadaşlar anlayışınız için teşekkürler anket bölümünü açtım şimdi ekleyin anketlerinizi Smile
YOSHY AND MERWİX
Süper Mod
Süper Mod
YOSHY AND MERWİX

MesajKonu: Geri: bu bölümü istiyorum spr olur.   bu bölümü istiyorum spr olur. Icon_minitimeC.tesi Nis. 26, 2008 8:27 pm

TMM ADMİNİM TEŞEKKÜRLER AMA Bİ SORUN DAHA VAR SADECE 3 ÜYE VAR BEN,SEN VE -_- yasemin -_- SİTEYE YENİ ÜYELER BULMAK LAZIM NASIL Bİ ÇÖZÜM ÖNERİRSİN Question
Admin
Admin

Kadın

MesajKonu: Geri: bu bölümü istiyorum spr olur.   bu bölümü istiyorum spr olur. Icon_minitimePaz Nis. 27, 2008 1:00 pm

üye olduğunuz sitelerdeki arkadaşlara söyleyin işte yakın arkadaşlarınız felan baya üye toplanır bu şekilde
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: bu bölümü istiyorum spr olur.   bu bölümü istiyorum spr olur. Icon_minitimePaz Nis. 27, 2008 3:32 pm

ok adminim sağolun da yoshy and mervix 'in dediği gibi aketler bölümüne tıklıyoruz ((((üzgünüz sadece administratörler bu froumabaşlık açabilir)))))yazıyor.((((((((((((((((((((((((((((((((((ya birde adminim ben co--admin olabilir miyim? seko_1996 artık siteye girmiyor sen yokken YOSH AND MERVİX ile ben koruduk siteyi artık MERVENİN mod benimde co--admin olmaya hakkımız yok mu hem sen yokken iteyi gözümüz gibi kokruruz.
YOSHY AND MERWİX
Süper Mod
Süper Mod
YOSHY AND MERWİX

MesajKonu: Geri: bu bölümü istiyorum spr olur.   bu bölümü istiyorum spr olur. Icon_minitimePtsi Nis. 28, 2008 5:12 pm

EWT -_- yasemin -_- ÇOK HAKLI CNM KATILIYORUM SANA BEN HER ZMN MOD'LUK İÇİN HAZIRIM VE ARKADAŞLARIMA HABER VERİCEM Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: bu bölümü istiyorum spr olur.   bu bölümü istiyorum spr olur. Icon_minitimeSalı Nis. 29, 2008 7:08 pm

ok cicim
Admin
Admin
Admin

Kadın

MesajKonu: Geri: bu bölümü istiyorum spr olur.   bu bölümü istiyorum spr olur. Icon_minitimeSalı Nis. 29, 2008 8:30 pm

haklısınız kızlar kolları sıvayın mod ve co-aminsiniz Smile
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: bu bölümü istiyorum spr olur.   bu bölümü istiyorum spr olur. Icon_minitimeSalı Nis. 29, 2008 11:05 pm

tşkkürler admişnim çok tşkkürler bak gör siteyi çok ii koruyacağız.
YOSHY AND MERWİX
Süper Mod
Süper Mod
YOSHY AND MERWİX

MesajKonu: Geri: bu bölümü istiyorum spr olur.   bu bölümü istiyorum spr olur. Icon_minitimeÇarş. Nis. 30, 2008 7:00 am

ÇOK TEŞEKÜRLER ADMİNİM EWT SİTEYİ KORİCAZ VE GÜZELLEŞTİRCEZ HATTA GİRİŞ TEKİ RESİM ÇOK SADE BENCE ONU DEĞİŞTİRELİM Kİ SİTEMİZE GİRENLER NE KADAR RENKLİ OLDUĞUNU GÖRSÜN
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: bu bölümü istiyorum spr olur.   bu bölümü istiyorum spr olur. Icon_minitimeÇarş. Nis. 30, 2008 4:23 pm

cicim biliom onu değiştiricem resim aynısı olcak ama üstüne sitemizin adresini falan yazıcam siteyi renklendiricem ben ama neyse şimdilik bu konuyu kilitliyorum. ok

bu bölümü istiyorum spr olur.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» istiyorum...........