| bu bölümü istiyorum spr olur. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: bu bölümü istiyorum spr olur. C.tesi Nis. 19, 2008 11:22 am | |
| anketler bölümü olsun spr olur. |
|
| |
YOSHY AND MERWİX Süper Mod
Mesaj Sayısı : 181 Nerden : YOSHY'NİN KALBİNDEN Lakap : YOSHY Kayıt tarihi : 03/03/08
| Konu: Geri: bu bölümü istiyorum spr olur. Paz Nis. 20, 2008 4:45 pm | |
| BENCEDE İYİ OLUR AMA -_-yasemin-_- FARKINDAMISIN SİTEYE ADMİN BİLE DOĞRU DÜZGÜN GİRMİYO Bİ SEN BİDE BEN | |
|
| |
YOSHY Misafir
| Konu: Geri: bu bölümü istiyorum spr olur. Salı Nis. 22, 2008 5:35 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: bu bölümü istiyorum spr olur. Salı Nis. 22, 2008 5:36 pm | |
| - YOSHY AND MERWİX demiş ki:
- BENCEDE İYİ OLUR AMA -_-yasemin-_- FARKINDAMISIN SİTEYE ADMİN BİLE DOĞRU DÜZGÜN GİRMİYO Bİ SEN BİDE BEN
evet cnm doğru düzgün değil hiç girmiyor artık ama sana pmden bişey yooladım onu al lütfen ya |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: bu bölümü istiyorum spr olur. C.tesi Nis. 26, 2008 10:57 am | |
| arkadaşlar açıyorum bilgisayarım bozuk olduğu için uzun zamandır uğreyamadım ama bundan sonra sitemiz için elele devam edeceğiz özür dilerim | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: bu bölümü istiyorum spr olur. C.tesi Nis. 26, 2008 12:14 pm | |
| olsumn adminim biz siteyle ilgilendik |
|
| |
Mesaj Sayısı : 181 Nerden : YOSHY'NİN KALBİNDEN Lakap : YOSHY Kayıt tarihi : 03/03/08
| Konu: Geri: bu bölümü istiyorum spr olur. C.tesi Nis. 26, 2008 12:40 pm | |
| EWT ADMİNİM BİZ SİTEYE GÖZÜMÜZ GİBİ BAKTIK DÖNMENE SEVİNDİM --------------------------------------------------------- -_- yasemin -_- ben senden hiç PM almadım YANİ GELMEDİ | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: bu bölümü istiyorum spr olur. C.tesi Nis. 26, 2008 3:44 pm | |
| çok saolun arkadaşlar anlayışınız için teşekkürler anket bölümünü açtım şimdi ekleyin anketlerinizi | |
|
| |
| Konu: Geri: bu bölümü istiyorum spr olur. C.tesi Nis. 26, 2008 8:27 pm | |
| TMM ADMİNİM TEŞEKKÜRLER AMA Bİ SORUN DAHA VAR SADECE 3 ÜYE VAR BEN,SEN VE -_- yasemin -_- SİTEYE YENİ ÜYELER BULMAK LAZIM NASIL Bİ ÇÖZÜM ÖNERİRSİN ______________________________________________________ ADMİNİM BİR DE ANKETLER BÖLÜMÜNE GİRİYORUM AMA SADECE YÖNETİCİLER BAŞLIK AÇABİLİR DİYO | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: bu bölümü istiyorum spr olur. Paz Nis. 27, 2008 1:00 pm | |
| üye olduğunuz sitelerdeki arkadaşlara söyleyin işte yakın arkadaşlarınız felan baya üye toplanır bu şekilde | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: bu bölümü istiyorum spr olur. Paz Nis. 27, 2008 3:32 pm | |
| ok adminim sağolun da yoshy and mervix 'in dediği gibi aketler bölümüne tıklıyoruz ((((üzgünüz sadece administratörler bu froumabaşlık açabilir)))))yazıyor.((((((((((((((((((((((((((((((((((ya birde adminim ben co--admin olabilir miyim? seko_1996 artık siteye girmiyor sen yokken YOSH AND MERVİX ile ben koruduk siteyi artık MERVENİN mod benimde co--admin olmaya hakkımız yok mu hem sen yokken iteyi gözümüz gibi kokruruz. |
|
| |
| Konu: Geri: bu bölümü istiyorum spr olur. Ptsi Nis. 28, 2008 5:12 pm | |
| EWT -_- yasemin -_- ÇOK HAKLI CNM KATILIYORUM SANA BEN HER ZMN MOD'LUK İÇİN HAZIRIM VE ARKADAŞLARIMA HABER VERİCEM | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: bu bölümü istiyorum spr olur. Salı Nis. 29, 2008 7:08 pm | |
| |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: bu bölümü istiyorum spr olur. Salı Nis. 29, 2008 8:30 pm | |
| haklısınız kızlar kolları sıvayın mod ve co-aminsiniz | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: bu bölümü istiyorum spr olur. Salı Nis. 29, 2008 11:05 pm | |
| tşkkürler admişnim çok tşkkürler bak gör siteyi çok ii koruyacağız. |
|
| |
| Konu: Geri: bu bölümü istiyorum spr olur. Çarş. Nis. 30, 2008 7:00 am | |
| ÇOK TEŞEKÜRLER ADMİNİM EWT SİTEYİ KORİCAZ VE GÜZELLEŞTİRCEZ HATTA GİRİŞ TEKİ RESİM ÇOK SADE BENCE ONU DEĞİŞTİRELİM Kİ SİTEMİZE GİRENLER NE KADAR RENKLİ OLDUĞUNU GÖRSÜN | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: bu bölümü istiyorum spr olur. Çarş. Nis. 30, 2008 4:23 pm | |
| cicim biliom onu değiştiricem resim aynısı olcak ama üstüne sitemizin adresini falan yazıcam siteyi renklendiricem ben ama neyse şimdilik bu konuyu kilitliyorum. ok |
|
| |
| bu bölümü istiyorum spr olur. | |
|